Malta Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Malta

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$6
PER DAG
5
PER DAG
Malta Autoverhuur - Vanaf 6 USD / Vanaf 5 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Malta

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Malta

4.5 stars

4.5 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 1060 op onze klantenquête..

4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 

I am always very sceptical of car hire companies after being duped by one in the past, however i find Sixt very honest and trustworthy and excellent counter staff

-

De Malta Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Malta.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Malta en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

 

Verkennen van het eiland Malta

Het eiland Malta ligt in het zuiden van Europa in het Middellandse-Zeegebied. Het is ongeveer 80km ten zuiden van Sicilië en 280 km van Tunesië. Het is een van de kleinste staten in de wereld met een oppervlakte van ongeveer 316km2. Aan de andere kant is het ook een van de meest dichtbevolkte gebieden. De hoofdstad Valletta is een van de meest dichtbevolkte, welvarende regio's in het land. De officiële talen zijn Maltees en het Engels.

Waarom Malta

Het is een plek vol met geschiedenis uit de pre-historische periode, al vanaf de Arabische periode tot en met de dagen van Napoleon. Het is de thuisbasis van ten minste negen UNESCO wereld erfgoed plekken. Er is ook grote geschiedenis met betrekking tot de kerk en de islamitische godsdienst. Een prachtige plek op het eiland is dat van de Megalithic tempels. De eilanden zijn vol exotische cultuur met hun muziek, literatuur, Kunsten, festivals, het platform en de diverse andere kunsten verspreid door heel het land. Als u de mogelijkheid hebt -al is deze nog zo klein- bezoekt u dan Malta eens.

Terwijl u daar bent...

Het opmerkelijkste feit over Malta afgezien van haar prachtige plaatsen, moet de rijke cultuur zijn. Het eiland bestaat uit een veelzijdigheid van verschillende tijden in de geschiedenis. Vele grote imperiums en koninkrijken zijn doorgegeven via Malta. Niet te vergeten dat het eiland een van de gebieden is met wortels in het christendom die dateert uit het begin van het Christendom zelf. Het is het thuis van enkele van de oudste vrijstaande structuren van de wereld gebouwd door de neolithische tempelbouwers. Er zijn vele festivals die u kunnen vermaken, ongeacht de periode waarin u het land besluit te bezoeken.

Hoe krijgt u er toegang?

Je kan ofwel er komen per vliegtuig of per boot.

De staat heeft Air Malta, zijn nationale luchtvaartmaatschappij, die vliegen van en naar de Europese landen, Noord-Afrika en Midden-Oosten landen. De nationale luchthaven ligt in Gudja.

Als u liever per boot reist, zult u blij zijn om erachter te komen dat er snelle veerdiensten zijn vanuit de Siciliaanse haven, Catania die er drie uur over doet.  U kunt ook komen met een veerboot van Pozzallo in Italië. Er zijn ook schepen die duurt twee keer zo lang om er te komen, maar deze zijn veel goedkoper.

Wat u zult moeten weten om er te komen

Malta is een lid van het akkoord van Schengen. Dit betekent dat als u een burger van een land dat heeft ingestemd met Schengen u alleen een bewijs van identificatie (paspoort of ID) nodig heeft voor toegang tot het land. Geen visum is vereist voor de burgers. Er zijn ook speciale aanbiedingen voor burgers van de EU-landen. Neem contact op met uw ambassade.

Reizen rond Malta

U kunt hier reizen met bus, taxi, veerboot, watervliegtuig, helikopter, fiets, charter boot, wandelen en huurauto.

De beste optie voor de gemiddelde toerist is natuurlijk het huren van een auto. Met de diensten van een autoverhuurbedrijf kunt u immers reizen op uw eigen gemak. Er zijn veel plaatsen waar u met uw gehuurde auto heen kunt, maar niet met de andere middelen. Overtochten over het water zijn ook geen probleem, u kunt gewoon met uw huurauto de veerpont nemen. Het is een manier om veel meer ontspannen te reizen en ook voor mensen met een bepaald budget is dit mogelijk dankzij de goedkopere aanbieders.

De Malta Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Malta over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Malta.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Malta.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Malta. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Malta met dagprijzen

  Luchthaven
  • Valletta Luchthaven
    Hotel Aflevering
    • Mellieha
    • Msida
    • Qawra
    • Sliema
    • St Julians
    • St Pauls Bay
    • Valletta
    Stad
    • Balzan
    • Bugibba
    • Gozo
    • Gzira
    • Hamrun
    • San Gwann

   Een deel van Ecommerce Group Ltd